Over ons

De Nout groep is een echt familiebedrijf dat al ruim 35 jaar bestaat en is uitgegroeid tot een organisatie met vijf divisies. Al deze verschillende divisies zijn automotive gerelateerd en voorzien in service gerichte, duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen tegen een competitieve prijs. Wij hebben bij Nout service hoog in het vaandel staan, wij zoeken voor elke uitdaging een geschikte oplossing!


Bandenservice & onderhoud

Onze oorsprong ligt in de bandenservice en onderhoud. Op al onze vier vestigingen van Profile Nout en de vestiging van Jägers Banden en Wielen kunt u hiervoor terecht. Wij bieden een totaaloplossing voor personen- en bestelwagens. Met ons uitgebreide bandenspecialisme zijn wij uniek in de regio. Wij monteren en leveren alle merken all season, zomer, winterbanden en velgen. Ook voor reparatie, uitlijnen, egaliseren en balanceren bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie, storing diagnose, trekhaken, tuning, apk en airco onderhoud. 

Inmiddels zijn elektrische voertuigen niet meer weg te denken uit de mobieliteitswereld. De techniek verandert razendsnel, hier trachten wij continu op te anticiperen. Inmiddels zijn de meeste van onze monteurs gespecialiseerd in het werken aan elektrische voertuigen. 

Ons Assortiment & dienstverlening


Naast een ruim assortiment aan banden en wielen, bieden wij uitgebreide oplossingen voor truck, landbouw, grondverzet en industriebanden en wielen. Vrijwel alle banden kunnen wij op onze vestigingen en op locatie monteren. U profiteert van de beste service, de juiste kennis, kwalitatieve producten en competitieve prijzen. Met onze groothandel, LTD, leveren wij truckbanden en velgen door de gehele Benelux en zijn we exclusief importeur van het kwalitatieve truckbanden merk; Athos

Met een professioneel team van goed opgeleide en gemotiveerde collega’s staan wij 24/7 voor u klaar. Ons doel is om het maximale uit uw banden te halen en wij bieden hier diverse oplossingen en systemen voor. Digitale bandenspanningsmetingen en registratie, een bandenmanagement systeem, TPMS oplossingen en een digitale pechservice app behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook bieden wij mogelijkheden voor kilometerkostprijs oplossingen, waarbij wij u totaal ontzorgen.

Duurzaamheid binnen Nout


Duurzaamheid weegt erg zwaar binnen onze organisatie. Om die reden is ons hoofdkantoor in Geldermalsen volledig CO2 neutraal. Op deze manier dragen we bij aan een duurzame toekomst. Al onze vestigingen zijn MVO+ gecertificeerd en we zijn altijd op zoek naar energie besparende maatregelen. Naast het reduceren van onze eigen ecologische footprint, bieden we onze klanten ook diverse mogelijkheden om een duurzaam bandenbeleid te voeren. Bandenspanning, uitlijnen, balanceren en het aanbieden van vernieuwde banden speelt hier een rol in. Al diverse van onze klanten zijn u voorgegaan en hebben het duurzaamheidscertificaat ‘Duurzaam op de weg’ van ons mogen ontvangen. Hiermee kunt u aantonen dat er een duurzaam bandenbeleid wordt gevoerd. Een andere innovatieve en duurzame oplossing waar wij mee actief zijn in de markt is de ‘Perslucht terugwin installatie’. 


In afgelopen jaren zijn we volop met de innovaties meegegaan, ondanks dat is onze service en betrokkenheid bij onze klanten & collega's onverminderd aanwezig gebleven!

Contact
Stel hier uw vraag