Zoeken
Zoeken


Accu vervangen 

Start uw auto moeilijk op of maakt uw auto een tikkend geluid bij het opstarten? Dan is er een grote kans dat uw accu niet meer goed werkt. De gemiddelde levensduur van een accu is 5 tot 7 jaar. Wanneer korte auto ritten gereden worden is de levensduur aanzienlijk minder. Onze deskundige monteurs onderzoeken waar de oorzaak ligt. Afhankelijk van de onderzoeksresultaten, adviseren wij u om de problemen te verhelpen. Laat de accu van uw auto dus op tijd vervangen en voorkom dat u onverwacht strandt langs de weg.


Een nieuwe accu nodig? Of twijfelt u over de staat van uw auto accu? Kom langs en wij bekijken de accu.

Neem contact op

Het is erg belangrijk om bij vervanging de juiste accu te kiezen die de capaciteit en het vermogen van uw auto aan kan. Bij Profile Nout zijn we specialisten in dit vak en kunt u rekenen op het best advies bij ons ruime aanbod aan accu’s.

Rode blok
Laat de accu gratis testen

.

Gratis accucheck

Er is niets vervelender dat stil staan met een lege accu of accu problemen. 1 op de 3 pechgevallen komt door accu pech. Zorg daarom dat u dit voor bent en test gratis uw accu bij Profile Nout. Wij geven u altijd eerlijk advies en bij een eenvoudig storing verhelpen we het probleem gelijk voor u.

Vind één van onze vestigingen                   MAAK EEN AFSPRAAK

Accustartservice

Start uw auto niet meer? Met de Profile Nout accustartservice proberen we uw auto op locatie weer aan de praat te krijgen. Lukt dit op locatie niet, zorgen we ervoor dat uw auto naar een van onze vestigingen wordt gebracht. Hier kijken onze specialisten naar uw auto en wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost.


Bij Profile Nout staat u niet voor vervelende verassingen. Wanneer er geconstateerd wordt dat iets gerepareerd moet worden, overleggen we de kosten altijd vooraf, zo weet u waar u aan toe bent.

Contact
Stel hier uw vraag