Zoeken
Zoeken

SOORTEN KABELSETS

Voertuig specifieke kabelsets

Wij monteren voertuig specifieke kabelsets. Omdat moderne auto’s tegenwoordig vaak voorzien zijn met elektronische hulpsystemen zoals parkeersensoren, Park-Assist, Lane-Assist en achteruitrijcamera’s is het belangrijk om storingen te voorkomen dat er een voertuig specifiek kabelset gemonteerd wordt.

7- of 13-polig, wanneer kiest u welke aansluiting?

Wanneer u overweegt een trekhaak aan te schaffen, zult u moeten kiezen of u deze op uw auto aansluit met een zogenoemde 7-polige stekker of een 13-polige stekker. Welke stekker u gebruikt, hangt af van de toepassing waarvoor u de trekhaak wilt gebruiken. Een stekker met een 7-polige contactdoos heeft 7 ingangen. Een 13-polige contactdoos is uitgebreider en heeft, zoals de naam al zegt, 13 ingangen. 


Gaat u de trekhaak gebruiken voor een fietsendrager, aanhanger of caravan? Omdat caravans zijn uitgerust met extra voorzieningen, zoals een koelkast en achteruitrijlamp, wordt er bij de aanschaf van een trekhaak voor de caravan standaard een 13-polige stekker geleverd. De 7-polige aansluiting wordt standaard gebruikt voor trekhaken die bedoeld zijn voor onder andere fietsendragers, aanhangers en boottrailers. Wij adviseren u graag bij de keuze van het kabelset welke het beste bij u past.

____________________________________________________________________________________________________________________________________Wij werken met deze A-merken

brink logo
Trekhaak Westfalia
ECS electronics
Logo_ECS_trekhaken.png
Oris trekhaken
GDW trekhaken
Jaeger automotive
download (4).png
Contact
Stel hier uw vraag