Zoeken
Zoeken

Bandenreparatie

Niets zo vervelend als een (langzaam) leeglopende band… Banden krijgen veel te verduren. Ze maken veel kilometers en manoeuvreren heel wat af. Komt daar een scherp voorwerp bij kijken, dan heeft u vaak een probleem: een lekke band. Gelukkig betekent dit niet automatisch het einde van de band. Meestal is reparatie een zeer goede optie. 

Kom direct bij ons langs! Profile Nout is gespecialiseerd in het repareren van alle banden. Ook de zogenoemde ringvelgen vormen hierbij geen probleem. Is het gat te groot voor een standaard reparatie, dan maken wij de band doormiddel van de methode vulcaniseren. Wij zullen u professioneel adviseren, waarbij we rekening houden met het gebruik van uw band. U wordt direct geholpen worden op één van onze vestigingen.


Wilt u meer weten? Wij helpen u graag bij de bandenreparatie!

Onze monteurs worden opgeleid om snel, maar vooral nauwkeurig en veilig te werken. In het geval van een lekke band wordt de band uitvoerig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat de band veilig gerepareerd kan worden. Jouw veiligheid staat uiteraard voorop. Laat reparaties daarom altijd uitvoeren door een specialist. Het is gevaarlijk om met een lekke band de weg op te gaan, met onze mobiele service komen wij naar u toe om de band te repareren.


Het voordeel van reparatie

  • Repareren is voordeliger dan vervangen.
  • Repareren is beter voor het milieu.
  • Na een reparatie merkt u niets meer van de schade: de band is net zo sterk als voorheen.

Snel weer op weg

Komt u onderweg met bandenpech te staan?  Met onze pechservice staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zowel in Nederland als in het buitenland bent u weer snel op weg.

Contact
Stel hier uw vraag