Zoeken
Zoeken

Uitlaat vervangen

Uw uitlaat heeft het zwaar te verduren; temperatuurverschillen, condens, regen, sneeuw en in de winter pekel, werken constant in op de uitlaat. Profile Nout levert uitsluitend uitlaten van het merk ROMAX Original, welke altijd perfect passen en bovendien een lange levensduur hebben.
Kom tijdig naar Profile Nout om uw uitlaat te laten controleren, indien nodig te laten repareren of vervangen. Alle door ons gemonteerde uitlaten zijn 24 maanden lang gegarandeerd tegen fabrieksfouten.

Twijfelt u over de staat van uw uitlaat? Kom dan langs bij één van onze Profile Nout vestigingen en wij controleren de werking van de uitlaat.


Contact                 Vestigingen

Uitlaat kapot of versleten

Het uitlaatsysteem heeft een aantal belangrijke functies, namelijk het voorkomt geluidshinder, verbeterd de prestatie van uw motor en maakt uw auto minder milieubelastend. Blijkt na de controle toch de uitlaat kapot of versleten te zijn, dan monteren wij vakkundig en snel onderdelen die aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. U heeft hier ook nog eens twee jaar garantie op.Laat een kapotte of versleten uitlaat spoedig vervangen en rij niet te lang door met dit probleem. Het is niet alleen voor uw veiligheid en het rijcomfort, maar het is ook noodzakelijk voor een APK-goedkeuring. Door regelmatig en goed onderhoud uit te voeren verkleint u de kans op schade aan uw uitlaat. Kom bij ons langs voor een grote beurt of een kleine beurt en wij controleren standaard de uitlaat van uw auto.

Contact
Stel hier uw vraag