Zoeken
Zoeken


Bandenmontage

De montage van banden van industrievoertuigen is werk voor een echte vakman. Vooraf beslist u samen met een bandenexpert van Profile Nout welke band het meest geschikt is voor de gewenste inzet en het kostenplaatje. Laat uw banden en wielen op de juiste manier onder uw voertuig monteren. We hebben een ruime ervaring in het monteren van truck-, trailer-, landbouw-, grondverzet- en industriebanden. Onze monteurs staan voor u klaar op één van onze vestigingen. Daarnaast beschikken we over diverse compleet ingerichte serviceauto's. Dat maakt dat wij ook voor u klaar staan bij u op locatie.

MONTAGE BIJ PROFILE NOUT

Bij elke montage plaatsen wij een band op een wiel en wordt deze vastgezet aan uw voertuig. Het monteren van een industrieband gaat met speciale apparatuur. Profile Nout heeft de beschikking over een bandenpers waarmee massieve banden t/m 20 inch geperst kunnen worden. Naast het monteren van uw wielen kunt u bij ons ook terecht voor het sipen van uw banden.

Wilt u vrijblijvend advies over de juiste banden voor uw inzet en wensen? Of wilt u een afspraak maken voor een vakkundige montage? Neem contact op met één van onze vestigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel en veilig weer aan de slag kunt.

Contact
Stel hier uw vraag