Zoeken
Zoeken

Velgen richten of repareren

Schaden aan uw velg(en)? Mooie velgen maken uw auto helemaal af. Niets is daarom hinderlijker dan een kras op uw net gekochte set velgen. Hoe vervelend is het wanneer u ergens overheen of doorheen bent gereden en de auto blijft trillen? Bij Profile Nout kunt u ook terecht voor velgen reparatie of het richten van uw velgen. Na de reparatie zien uw velgen er weer als nieuw uit.

MAAK EEN AFSPRAAK

Velgen repareren  

Een stoeprand, steenslag of corrosie kunnen uw velgen beschadigen. Om uw auto weer een stijlvol en strak uiterlijk te geven kunt u bij Profile Nout de schade aan uw velgen laten repareren. Wij zorgen ervoor dat uw velgen weer in topconditie zijn. De kosten van een reparatie hangt af van de schade. Voor een vrijblijvende prijsopgave neem contact met ons op of rij langs. 

Contact               Vestigingen

Velgen richten

Bent u ergens overheen gereden en voelt u een trilling in uw stuur? Dan zal één of meerdere velgen waarschijnlijk krom zijn. Dit probleem is meestal prima op te lossen door het richten van uw velgen. Rijd hier niet te lang mee rond, zo voorkomt u meer schaden aan uw auto en band. Bij Profile Nout kunt u een kromme vakkundig laten richten. Het laten richten van een velg heeft bij ons een vast bedrag van € 85,-. Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen.

Naast nieuwe velgen biedt Profile Nout ook de mogelijkheid om gebruikte wielen sets of losse velgen voor een mooi prijs aan te schaffen. Onze sets zijn nauwkeurig geïnspecteerd en zijn nog in juiste staat voor een tweede leven. Bekijk hier ons aanbod gebruikte wielen sets en velgen.

Contact
Stel hier uw vraag