Zoeken
Zoeken

TYMACON

Kostenbeheersing, bandenonderhoud en een hoge servicegraad zijn essentieel. Profile introduceert een geheel vernieuwd platform waarmee we klaar zijn voor uw toekomstige wensen voor meer inzicht in het banden rendement. Het stelt u in staat om alle bandenposities van alle voertuigen tot in detail te volgen. Het is een all-inclusive bandencontract én een bandenmanagementsysteem genaamd Tymacon (Tyre Management Contracts). Dit systeem is speciaal ontwikkeld om fleetowners in de transport- en logistieksector maximaal grip te geven op het complete bandenmanagement. Zo houdt u de kosten beheersbaar.

GEÏNTERESSEERD IN TYMACON®? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact


WAT HOUDT HET IN?

Bij profile Nout kunt u rekenen op maatwerk. We voeren een adviesgesprek en kijken van welke diensten u gebruik wilt maken. Het uiteindelijke doel: maximaal rendement. Gemaakte afspraken gelden bij Profile altijd, eventueel in heel Europa. We werken samen in veertien landen met 3.400 merkonafhankelijke bandenspecialisten. Zo kunt u altijd ergens terecht.

Tymacon maakt gebruik van de nieuwste hardware en software. Zo maken we alle bandengegevens van uw vloot 24/7 toegankelijk. Tot op detailniveau zetten we alles in uw overzicht. Van transparante informatie over bandenkosten, kilometerkostprijs tot de profieldiepte per bandpositie, alles kan erin. Als gebruiker ziet u in één overzichtelijk scherm de actuele status van alle banden. In één oogopslag is duidelijk wat de status is van een order en welke actie noodzakelijk is. Bij elke bandenwissel vindt u detailinformatie over de profieldiepte, reden van vervanging en de levensduur van de banden. Zo kunt u direct zien welke voertuigen extra aandacht nodig hebben en welke banden het beste presteren. Tymacon is niet alleen handig voor wagenparkbeheer, maar ook wanneer u pech hebt in het buitenland. Door ons online systeem kunnen aangesloten bandenspecialisten in het buitenland uw gegevens bekijken als dat nodig is.

MERKONAFHANKELIJK

Profile biedt u met Tymacon all-inclusive Multi-Merk bandenmanagement. Dat betekent dat de bandencontracten van Profile merkonafhankelijk zijn. U zit als fleetowner of transportondernemer bij ons niet vast aan een bepaald assortiment banden. Op die manier zijn en blijven we allebei onafhankelijk. U zit bij ons niet vast aan een bandenmerk en krijgt u altijd het beste advies per positie. Met Profile blijft de keuze aan u.

VOORDELEN VAN PROFILE OP EEN RIJ?

  • De contracten van Profile Nout zijn merkonafhankelijk.
  • Er is ruimte voor persoonlijke aandacht: Profile Nout biedt maatwerk.
  • De afspraken zijn door heel Europa mogelijk: handig als u internationaal vervoert.
  • Profile Nout voorziet in de vraag naar kostenbesparende totaaloplossingen van wagenparkbeheerders.
  • Bij pech onderweg kunt u altijd bij Profile Nout terecht.
  • Online inzicht in bandenkosten via Tymacon.

GEÏNTERESSEERD? NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE EXPERT.

VIA 085-9021234

Contact
Stel hier uw vraag